Alla inlägg under december 2011

Av Adina - 7 december 2011 09:36



Av Adina - 6 december 2011 13:03

riktigt härlig körlektion idag, gick superbra! :) imorgon är det halkan & ikväll ska jag åka tillbaka dit igen för att plugga teori och gå på teorilektion med calle. det går framåt (y). 


för exakt ett år sen igår så föll det stora mysiga snöflingor, & var ordentligt med snö. första riktiga, riktiga snön. kommer ihåg det eftersom min blogg har en "exakt ett år tillbaka" kategori. jag var i häljarp, hos kevin. det var precis i början av vårt fina men skakiga förhållande. vi blev helt lyckliga av den fina snön, kopplade ludde, slängde på mig hans mammas termobyxor, vantar & mössa och sen sprang vi ut och hade snöbollskrig haha. det var rätt så sent på eftermiddagen så det var mörkt ute och en massa mysiga gatulampor tända. vi såg inte kloka ut, men det spelade inte riktigt någon roll, det var ju den första snön & vinter! sen gick vi in i värmen till nybakade kakor och varmt kaffe som kevins fina mamma fixat. nog mitt allra bästa snöminne från förra året, ler bara jag tänker på det. men sen blev det bara jobbigt när man skulle ut och pendla med skånetrafiken till skolan, bli helt våt om fötterna av allt slask och frysa händerna av sig för att inga vantar är tjocka nog. jag har kommit fram till att, en vecka med ordentligt med snö och underbara människor, när man inte måste göra något speciellt eller ta sig någonstanns hade varit perfekt. sen kan det gärna bli vår igen, jag saknar mina shorts som är längst inne i garderoben..  

Av Adina - 5 december 2011 08:53

sista minuten spanska plugg. kommer gå bra det här, få ett fint betyg & så..... 

Av Adina - 4 december 2011 16:36

ser på besöks-siffrorna att ni saknat mig. (: haft en bra helg. party med emma i fredags. vi gick ut själva, var själva kanske totalt tio minuter innan vi hittade sara, josse & helena på en bar tillsammans med ett gäng killar. så vi ändrade våra planer och föjde med de till båten. runt fem låg vi i sängen hemma hos emma igen, efter en väldigt spontan kväll med massor av nytt, härligt folk. (y) 600:- fattigare fastän vi förfestade ordentligt hemma innan, men somnade med ett stort leende på läpparna. lyckad kväll tycker jag. 


lördag sov jag & emma lääänge innan vi vaknade och fixade pannkakor som bakismat. stannade länge hos emma, säkert ända till fem, halv sex bara för att det var halvstormigt ute. mycket mysigare att stanna i emmas varma hus då. på tåget hem mötte jag massor av partyfolk, själv helt osminkad & trött haha. blev en hemmakväll och tidigt i säng eftersom jag började jobba redan sju imorse. jobbat med sandra idag, lika trevlig som vanligt :) fick en röd ros av en kille idag, han hade fått den & ville inte ha den så han sa att jag kunde få den för att jag var så serviceminded haha. inte varje dag det inte. nu ligger den i min samling av torkade rosor :)


mamma börjar tvinga fram en önskelista nu, jag har ingen aning om vad jag vill ha. eller jo, men bara omöjliga saker. inget bra att skriva på en "att handla inför jul-lista" till mamma. jag är mycket bättre på att köpa presenter, mycket roligare med..


nä, nu ska jag ta hand om vovven min, hon har stått här och viftat på svansen i nästan tio minuter nu. tigger om uppmärksamhet & kärlek, & det ska hon få, min lilla älskling. 


   

Av Adina - 2 december 2011 15:09

uuuuuuuuuuuutgång ikväll, snart åker jag hem till emma för middag & mysig förfest.

sen är det party all night i malmö, såå då ses vi där? 

Av Adina - 1 december 2011 09:38

hemma idag också, jävla sjuka. har ingen ork alls på morgonen men är superpigg på kvällen. imorgon måste jag pallra mig upp & iväg iallafall, tänker inte missa helgen & körlektionen :) kollade precis på julkalenderns första avsnitt, svårt att säga om den är bra än, men den verkar inte vara så dålig som många andra. haha, inte för att jag förväntar mig något, men det är mysigt med en julkalender. nästa år ska man tydligen ha en uppföljare på mysteriet på greveholm, spännande.


så idag blir det alltså massor av film & mys i soffan precis som igår. 


någon som vill ut & julshoppa på lördag? & kanske gå på bio efteråt? :)

Ovido - Quiz & Flashcards