Alla inlägg under december 2011

Av Adina - 19 december 2011 19:40

mitt huvud är inte precis min bästa vän just nu, det gör ont på ett riktigt jobbigt sätt. allt jag vill är att sova nu redan men det är lite för tidigt.. bloggen har inte varit i första hand heller de senaste dagarna. har varit inne här flera dagar och tänkt skriva något litet, men aldrig orkat eller haft ordentlig tid. har gjort rätt mycket de senaste dagarna dessutom & varit riktigt glad. börjar känna mig mer och mer lycklig hela tiden tycker jag. problem försvinner och blir mindre hela hela tiden, jag är genomriktigt glad nu :) sen att man har sina up's & down's ändå såklart men, jag börjar må mycket mycket bättre. äntligen! kom på det imorse, när jag lyssnade på en av mina listor på spotify. låtar som jag har enormt mycket jobbiga minnen och sådär med, lyssnade och njöt för första gången på länge av låtarna igen, kunde inte sluta le. kändes otroligt skönt!


men helgen då?


fredag. fin fredag, handlade de sista julklapparna med emilia, avbokade resan på ticket, och avslutade dagen hemma hos syster som barnvakt hela kvällen. sov över i nadjas rum :)


lördag. tillbringade hela dagen hos fina syster och syskonbarnen, avslutade kvällen med supergod mat & en flaska vin.


söndag. upp sex, jobb sju. sen enormt mycket huvudvärk så jag och andreas ställde in vår planerade middag på TGI. seriöst sjukt läskig huvudvärk, fick släcka ner hela rummet och stänga ute alla höga och oförväntade ljud. hoppas, hoppas bara jag inte börjat få migrän. klarat mig alldeles utmärkt utan det alla mina arton och halva år. 


och idag? verkligen inget speciellt, presentation och analysuppgift. kan väl säga att vi har jullov nu :) 

Av Adina - 15 december 2011 09:26

eftersom jag inte börjar förrän klockan ett idag så sitter jag hemma och lyssnar på en massa gamla låtar. bland annat festlåtar från typ nian & ettan, sjukt vad taggad och glad man blir. mitt liv var helt perfekt då :) inga ansvar än, ingen framtidsångest & inget jobb som tar upp mer än hälften av alla helger. brydde mig inte heller särskilt mycket om att hitta någon kille, nöjde mig med att dejta lite smått oseriöst. var mycket lättare då. men, nu är man snart vuxen. finns hundratals fördelar också såklart. men ibland önskar man att man var liten och bara kunde lägga allt ansvar på mamma & pappa igen. 


tommy ringde från jobb igår också, ska tydligen bli förändringar där. om jag inte får jobbet i barcelona så sa han att jag hade väldigt goda chanser att bli anställd på heltid där från och med sommaren. han är ensam ägare från och med nästa år nämligen. spännande och se hur detta kommer bli, ny inriktning på caféet och sådär. och det är alltid bra med en plan B. :) han var gullig, gav mig massor av beröm. 

Av Adina - 14 december 2011 08:26

3 minuter tills engelskan börjar & inte en enda i klassen är här, förutom jag. klassen är sig lik :) nu i dagarna har det inte hänt särskilt mycket, jag har snackat med ticket om avbokningen, varit och fått nya p-piller hos min underbara barnmorska, tagit andra dosen av twinrix-vaccinet & fått dricksvaccin med mig hem som ska tas i januari. har varit och kört en lektion på körskolan också och checkat av ett vägmärkestest. jag har alltså bara gjort tråkiga vuxensaker som måste göras. idag kanske det blir en fika efter skolan med david, om jag orkar. känner mig inte särkilt pigg just nu. 

Av Adina - 11 december 2011 20:01

idag har jag skrattat massor på jobb med galna emilia. vi hade florsocker & vitpeppar krig, florsocker över hela köket efteråt men skratta det gjorde vi och gott var det! :) vi hann också med att spela ett antal rundor kinaschack (japp, googlade precis hur man stavar till schack) och fia med knuff. dessutom höll emilia en julshow för mig, framtida karriär som showartist? kanske. mycket gäster på jobb idag? knappast. 


åkte hem till mormor och morfar efter jobb, katja och ross var också där. mysigt med söndagskvällsfika :) 

Av Adina - 10 december 2011 18:24

några tårar senare sitter jag & asgarvar åt klipp på youtube. fina emilia och jonathan som får en att må så mycket bättre på två sekunder. efter man bölat som en bebis ett tag så mår man alltid så jäkla mycket bättre, man blir helt glad, lugn & har inga problem i världen längre. bra det dära (y) okej, så vad tittar jag på? centralskolan, filippa bark & benjamin väntar barn, wow-jocke, andra björn gustafsson klipp, elsas värld, parlamentet & kvarteret skatan. duktigt med humor, iallafall min sorts humor. 


hade rätt kul på jobbet också, maxad skadeglädje. varken jag eller carina kunde sluta le. vi gick runt med stora fånleenden över hela  våra ansikten. undrar var våra gäster trodde.. jag började skratta när jag dukade av helt för mig själv, japp jag är pyscho. imorgon är det jobb igen, sju - fem, weehoo. ledig på måndag anyways. 

Av Adina - 10 december 2011 16:43

and it kicks so hard,
it breaks your bones.
cuts so deep
it hits your soul.
tears your skin and
makes your blood flow.
it's better that you know,
that love is hard.

love takes hostages,
gives them pain.
gives someone the power to
hurt you again and again

but if it was easy,
it wouldn't mean nothing tough.


james morrison lyckas bra med att sätta ord på mina känslor. en riktigt deppig kväll, får se om någon räddar mig. just nu känns sjukt skönt att bara gråta, gråta & gråta lite till. lyssna på och sjunga med i en massa sorglig musik & tycka synd om sig själv.



Av Adina - 9 december 2011 16:25

musik på högsta, ett rum att städa, damm-allergi till tusen & en fin vän som kommer om en timme eller två. ungefär så ser min fredagskväll ut just nu. felicia kommer och gör min kväll, blir antingen serie-maraton eller sällskapsspel :) mys med bästa vännen i stormvädret, kan knappast bli bättre. imorgon är det upp tidigt & iväg till jobb. julbordssällskap hela dagen, kommer vara fullt upp.

Av Adina - 7 december 2011 16:34

halkan avklarad, inte direkt svårt, inte direkt något kul heller. hyfsat snygga bilar och väldigt trevliga killar som också gjorde den idag. man började snacka med alla nästan direkt, tack vare göran, min gulliga körlärare. han är duktig på att få igång folk & skratta. vi hade kul i bilen upp & tillbaka, en helt okej dag och jag är glad att ha det avklarat. inget att vara nervös över alls. det svåraste var att komma in i hur de nya bilarna funkade & det gjorde man på två minuter ungefär. har suttit på körskolan lite extra efteråt också, pluggat vägmärken och vägmarkeringar,.. (y) 


ikväll ska jag plugga, som vanligt, och sen sätta på någon bra film & bara mysa. längtar till jullovet när man bara kan släppa allt och äntligen få tid att göra allt sånt man vill göra men aldrig hinner med.

Ovido - Quiz & Flashcards