Alla inlägg under maj 2011

Av Adina - 8 maj 2011 20:35

hemma i skåne igen :) var riktigt underbart fint väder i halmstad, 36 grader på balkongen och runt 25 något annars. vi har promenerat i skogen & trampat på en orm, ätit italiensk glass, grillat, solat, varit på stranden i tylösand, shoppat ett linne med mig hem, sjungit och spelat spel med janne och delat på några flaskor vin. mysig helg (y)


just precis har jag äntligen tagit tag i att ställa mig i bostadskö, skulle gjort det mycket tidigare egentligen.. men bättre "sent" än aldrig. nu står jag i kö till bostäder i både helsingborg och ängelholm, och när jag fyllt arton ska jag ställa mig på kö i halmstad också eftersom de har en åldersgräns (: (eftersom båstad eventuellt blir min pluggort har jag valt städer som ligger hyfsat nära där) skulle jag ändra mig får det väl bli mer köande men just nu känns detta perfekt!

Av Adina - 7 maj 2011 11:02

tänkte bara berätta att jag lever, sitter på tåget mot halmstad nu framme om en timme ungefär. jag är helt speedad och jätteglad, :D mysigt. väckte kevin med en stor nalle imorse, var nog det som startade mitt braiga humör. riktigt kul. hoppas ni kommer ha en superfin helg, för det vet jag att jag kommer ha. puss, puss, puss!


tummen upp till veronica maggio's nya platta också, (y) vill se henne live. 

Av Adina - 6 maj 2011 17:07

freedag! :D suttit och bara tagit det lugnt med mina nya cosmopolitan ett tag och snackat med storasyster med. ska bli sjukt mysigt att åka dit imorgon, :) 

ikväll ska jag bara mysa med kevin, kolla klart på harpers island förhoppningsvis (y)


Av Adina - 5 maj 2011 18:59

ännu två prov avklarade! mvg i italienska muntligt och förhoppningsvis gick det rätt bra med matten också (: just nu är jason derulo - i don't wanna go home & david guetta - where them girls at (såbra!) på högsta volym i mitt rum samtidigt som jag städar och fixar inför mina gäster nästa helg haha, sjukt tidigt men jag kommer nog inte ha tid i veckan.. haha. ikväll blir det lite naturkunskapsplugg också, och planera fredagen förhoppningvis :)


mamma och pappa är rädda att jag ska gå in i väggen snart, de tycker jag har alldeles för mycket runt om mig hela tiden med jobb, skola, inlämningar & prov, vänner och träning. kan inte annat än hålla med litegrann (men jag tror absolut inte väggen är nära), jag är på gång och håller på med något exakt hela tiden, men vad ska man göra? annars hinner man ju inte allt man vill och måste. 


lägger upp videon som steffs fått mig att älska, haha man blir så glad av den :)


Av Adina - 3 maj 2011 13:05

bra skoldag, blev positivt överraskad att vi slutade innan lunch :) snart ska jag & mamma & pappa åka iväg och shoppa en ny resväska till mig som jag ska ha när vi åker till marbella! lämnade in kvitton och bankkonto nummer till skolan också så att vi får igen reseersättningen för flygbiljetten, det är nya förberedelser inför resan hela tiden, så det börjar kittla lite i magen nu när det börjar kännas på riktigt :D 


annars är det matte & italienska som gäller ikväll,.. alltid lika roliga kvällar.

Av Adina - 2 maj 2011 11:55

la nyss märke till hur gammal profilbild jag har här på bloggen.. den fyller snart ett år & jag har nog förändrats en hel del sen dess. det var när vi skulle till carro och fira henne, sjukt längesen ju.. men jag är inte den som älskar att ta foto på mig själv, så den får vara kvar och se gullig ut ett tag till. 


idag hade jag en riktigt skön sovmorgon, somnade runt nio igår helt slut i kroppen och vaknade inte förrän elva idag, det behövdes nog.. idag ska jag plugga massor, verkligen plugga & inget annat. känner mig faktiskt lite småhängig också så det är skönt att vara hemma i myskläder. 


 

här ska jag bo när jag flyttar hemifrån. sjukt fint och stort på riktigt, bilden gör inte rättvisa. 

Av Adina - 1 maj 2011 19:50

men helg har varit underbar och väldigt stressig. i fredags var jag & emilia + några till i malmö, handlade lite kläder och annat nice inför valborg. kom hem sent på efetrmiddagen, duschade snabbt & packade ner det viktigaste innan jag tog tåget till helsingborg med kevin för att gå på bio. somnade där sent, och hoppade upp tidigt ur sängen för att äta frukost och åka till jobbet fastän jag mycket hellre hade legat kvar under ett varmt täcke och en mysig kille. 


upp till en stressig lördag på jobbet, jag blev helt snurrig tillslut och gjorde en massa fel för att jag blev stressad av de ovanligt sura kunderna vi hade just när det var som mest att komma ihåg och göra. stängningstiden blev försenad och vid kvart i sex var jag hemma i saxtorp, hoppade snabbt in i duschen, packade väskan och drog in till landskrona med emilia, kevin, emelie & felicia. kan inte snacka för de andra riktigt, men jag själv hade riktigt mysigt, skrattade massor och var riktigt lycklig för att alla gick så bra ihop & blev riktigt gulliga mot varann :D mina allra finaste två vänner, en mycket ball klasskompis och killen som betyder mest för mig just nu, perfekt blev det :) (y) kubb, picknick med jordgubbar, vindruvor, godis, kex & sånt, & tivoli som stängde när vi kom fram haha. kom hem vid tolv och somnade snabbt i kevins säng, fast det var sjukligt kallt. 


idag har jag jobbat sju timmar, alltså någon timme extra mot vad jag brukar jobba under helgen, dessutom var det sjukt stressigt och folk exakt hela dagen så nu gör mina fötter ont och jag är så trött så jag hade kunnat somna direkt, ståendes. funderar på att hoppa över skolan imorgon och skriva ifatt en massa arbeten och plugga till kommande prov.. 


förresten? om tre veckor är jag på marbella & har hela sommaren framför mig :D wiho, jag vet en som längtar!




Ovido - Quiz & Flashcards