Alla inlägg den 23 september 2011

Av Adina - 23 september 2011 11:42

nu har jag fått tillbaka min baby igen, så nu blir det fart på bloggandet igen. förra veckan var full av händelser, massa förberedelser och funderingar på olika lösningar. men helgen kom till slut och det blev bra, ett supermysig bröllop för det första. man såg en riktigt lycka, gud vad jag är svartsjuk samtidigt som jag fått en nära vän till. välkommen tim, :) haha, en av mina närmaste & tim & jag kommer jättebra överrens med så det är roligt. han är fin :) på kvällen sen tog köpte jag med mig subway & mötte upp kevin på tåget till halmstad. drack lite vin med katja, ross, malin & tobbe bara, vi kom fram rätt sent. på lördagen gick jag upp tidigt, kevin snarkade så jag kunde inte sova längre, sen var det fullt upp hela dagen. fixa tacopaj, musiklekar, musik, fördrinkar och allt möjligt. dagen tog slut jättefort & kvällen blev väl lyckad tycker jag :) tusen tack för alla fina presenter och blommor! åkte hem ett stort gäng till katja och ross lägenhet för att sova, sov riktigt bra den natten men var ganska bakis när jag vaknade. upp & iväg för att städa lokalen och sen käka pizza. kort därefter kom thea & robert och hämtade mig och kevin, sen var helgen slut. gick hur fort som helst.


nu i veckan har jag varit lite halvsjuk, pluggat, kört sex lektioner (börjar gå framåt) och igår träffade jag niklas några timmar på kvällen. en lugn & skön vecka helt enkelt. idag ska jag vara med felicia, in en runda till helsingborg & sen hem & mysa :) sen blir det jobb resten av helgen, träffa emelie en stund imorgon med.


förövrigt är det slut mellan mig och kevin, det funkar inte helt enkelt. jag hoppas vi kan vara vänner och ge varann mer glädje så istället. puss.



mina favoriter just nu:




Ovido - Quiz & Flashcards