Alla inlägg den 5 maj 2013

Av Adina - 5 maj 2013 09:04

Heeej! Jag hinner inte med det här just nu riktigt. Dumt, för jag har ju bloggen för att kunna kolla tillbaka sen på alla minnen, inte för att hitta stora tomma luckor. Men min helg har varit väldigt mysig. Lite snabbt. Fredag; utflykt till den stora staden ystad. tvättade Pontus bil, käkade riktigt god thai-takeaway, köpte två års present, introducerade mig för olssons basar, kollade längtansfullt på baby kläder (seriöst, vem vill inte ha en baby när man ser de små alldeles bedårande kläderna! :)) och på kvällen trevligt kalas för lilla maija & en tur till kyrkogården för att kolla på alla fina blommor till minne av Pontus farbror.
Lördag; hem tidigt när Pontus skulle iväg och spela match. Hemma la jag mig i solen en timme, riktigt härligt och man börjar ana lite snygg färg nu. :) på kvällen gick vi hem till Hanna och emma för en riktigt god grillad middag och en massa catch up. Även om vi inte träffas allt för ofta är de två definitivt två av mina bättre vänner. Så mycket minnen tillsammans och jag är övertygad om att vi aldrig kommer tappa kontakten.
Och söndag då? En nio timmars arbetsdag framför mig på gläntan, i detta fina värdet kommer det nog vara fullt upp (y) kram på er!

Ovido - Quiz & Flashcards